Žiška

Autor:
Goran Jankuloski, Miloš Skokić i ekipa
Nova epizoda:
Nedeljom i češće.
Žiška verovatno nije podkast za svakoga, ali je verovatno sve u svemu moj omiljeni domaći podkast. U pitanju je podkast orijentisan ka profesionalcima iz sveta marketinga i komunikacije, ali i širem krugu preduzetnika i vlasnika biznisa. Podkast uglavnom vodi Goran Jankuloski, čovek koji je svaki put u fullu pripremljen, sa beleškama i gomilom pripremljenih pitanja koja proniču u suštinu. Uprkos tome, ili možda bolje rečeno, zahvaljujući tome, epizode uglavnom traju po svega sat vremena. Sam koncept je odličan u tom pre što se mogu i sada gledati epizode stare po 2 godine.

Najbolje epizode podkasta Žiška

Iz 2023. godine: Dejan Živković, Đorđe Vuksanović, Digitalni detox, Branka Novčić, Sonja Ćopić,

Iz 2022. godine: Brendovi koji se NE REKLAMIRAJUNajbolje reklame sa pijacaPROPAGANDADark UX, Quiet quitting.

Iz 2021. godine: NaukaSlackOblakoderDa li Kosmos briga za Srbe i obrnuto?Zašto je dosada bitna?Šta je PREMIUM uopšte?Stvarni vlasnikKemp.


Komentari uz pojedine epizode

Šta je to prokrastrinacija i zašto samo ne bismo rekli odlaganje obaveza? Da li prokrastrinacija može biti korisna, i šta možemo dobiti ako priznamo sebi da neke stvari nikada nećemo uraditi?


Jako zanimljiv gost priča o psihologiji prodaje kroz vrlo proste i primenjive primere. Ova epizoda je prepuna primera dobrog odnosa prema mušerijama/kupcima. Savršena je za preduzetnike koji bilo šta prodaju ili rade neki uslužni biznis jer daje odličnu sliku svega toga o čemu treba voditi računa.


Šta ti misliš o ovom podkastu i koje su ti omiljene epizode?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Sva prava su predmet zdravog razuma | Delite znanje i ne budite sebični | I.T. 2023.