Ivan Tuševljak | Biografija i usluge

Rođen sam 1985. godine u Sarajevu.

Od 1992. godine živim u Beogradu. Iste te godine sam upisao najstariju osnovnu školu u Srbiji Kralj Petar I i zamalo bio đak generacije. Potom sam pohađao vrlo zanimljivu Treću beogradsku gimnaziju, gde nisam bio toliko dobar đak, ali sam imao svojih momenata. Formalno obrazovanje sam upotpunio 2010. godine mArch diplomom sa Arhitektonskog fakulteta.

Počeo sam da radim u porodičnoj firmi i pre nego što sam završio fakultet. To je donelo verovatno podjednaku količinu i dobrih i loših stvari. Svašta sam naučio iz porodičnog biznisa koji je u potpunosti propao, da bih od 2012. godine počeo da se snalazim i radim za sebe.

Celog života učim i smatram da je to jedini način da pojedinac bude uspešan u današnjem vremenu i da trajno odoleva izazovima.

Kao glavnu veštinu bih izdvojio uočavanje i rešavanje problema kroz strateška razmatranja i precizne egzekucione taktike. Tome me naučila arhitektura, vođenje porodične kompanije, ali i puna decenija rada u sferi Internet marketinga i web dizajna. Za sve to vreme radio sam i kao pojedinac, honorarac, ali i kao deo različitih timova.

Već 2013. godine sam kao deo šestočlanog tima osnovao honorarci.rs platformu koja i dan danas funkcioniše i okuplja korisnike iz svih delova sveta. Od 2020. godine sam direktor Honorarci d.o.o.

Od 2015. godine počinjem sve više da radim sa klijentima, ali sam pravo iskustvo o marketingu stekao radeći u TAG Media, marketinškoj agenciji gde sam pisao strategije i ponude za klijente tokom 2 godine rada. Upoznao sam mnoge zanimljive ljude i video kako iznutra i spolja funkcionušu domaće i strane kompanije.

Od 2017. zvanično radim samo sa svojim klijentima i za potrebe samo svojih biznisa.

Početkom 2019. godine sam shvatio da imam pravo da uzmem vreme za sebe i da slikam. Kreirao sam preko 30 slika i to i dalje smatram isključivo hobijem, koji ne želim da monetizujem.

Početkom 2020. godine sam počeo spontano da fotografišem vrata dok sam šetao Dorćolom, i da pišem kratke priče o svojim opažanjima. Ubrzo sam napravio Instagram stranicu i web sajt vratadorcola.rs. U planu je izdavanje monografije i izložba dobrotvornog karaktera.

Od 2021. sam u braku sa Sonjom Martić sa kojom od 2020. godine vodim agenciju Hajduci, hajduci.rs.

Ljubitelj sam wing tsun kung fua i prilično aktivno treniram po DVT dvt.rs sistemu sifu Tassosa.

U Beogradu,

29.11.2022.

Ivan Tuševljak | Usluge

Sve je počelo 2012. godine kada sam samo nudio usluge pisanja, jer sam shvatio da je to bilo jedino što mogu da ponudim tržištu. Klijent po klijent, lekcija po lekcija i danas za sebe mogu da kažem da sam profesionalni biznis konsultant sa diplomom iz arhitekture, koji za klijente nudi sledeće usluge:

Strateško pozicioniranje

Osmišljavam strategije i taktike za nastup kompanija i pojedinaca na Internetu.

Izrada unikatnih web sajtova

Izrađujem sajtove koji se brzo učitavaju na svim uređajima, spremne za oglašavanje na svim platformama.

Produkcija digitalnog sadržaja

Kreiram video, grafički i tekstualni sadržaj, najčešće u digitalnom formatu i za potrebe web sajtova, reklamnih kampanja i slično.

Suvlasnik sam agencije Hajduci (hajduci.rs) i kompanije Honorarci d.o.o. (honorarci.rs). Radim samostalno i u različitim timovima sa profesionalcima iz mnogih oblasti. Kompanijama nudimo punu podršku u online poslovanju i digitalizaciji radnih procesa kroz brending, izradu autentičnih sajtova i kreiranje i vođenje naprednih i transparentnih reklamnih kampanja.

Zanima te da li možemo da sarađujemo?

Pošalji mi par rečenica ili linkova o sebi i svom poslovanju, ili ako imaš odmah ideju - slobodno ispali, štob'se reklo. Nisam uopšte mrgud i relativno brzo odgovaram.

Sva prava su predmet zdravog razuma | Delite znanje i ne budite sebični | I.T. 2024.