Kako biti pametniji za samo 5 minuta dnevno?

Istina je, složićeš se, svi bismo voleli da budemo najpametniji. Osim onih retkih prosvetljenih ljudi, koji su zaista najpametniji, te nemaju tu potrebu. 🙂

Ne znam za tebe, ali ja se ovih dana osećam baš glupo. Mnogo radim, a malo zarađujem. Malo spavam, ne izlazim. Učim da pravim sajtove na WordPress platformi, i ne postižem željene rezultate dovoljno brzo. Osećam da mi treba više vremena.

Moram ti priznati, voleo bih da budem pametniji.

Ukrao sam sa Honorarci.rs poster koji sam sam napravio.
Ukrao sam sa Honorarci.rs poster koji sam sam napravio.

Ukoliko znaš da često nisi najpametnija osoba u prostoriji, onda si verovatno pametna osoba, i bivaš često u dobrim prostorijama. U tom slučaju možda želiš da znaš kako da za samo 5 minuta dnevno u roku od samo 10 dana postaneš pametnija osoba.

Da, moguće je, u pitanju je jedan pregotivan sajt – GoHighBrow.com, servis koji šalje mejlove koji se čitaju za 5 minuta.

GoHighBrow ti stiže u 7 ujutru, tako da je savršeno lako uklopljiva u bilo koji dnevni raspored. Nisam koristio ovaj servis mesecima i stigao mi je mejl sa naslovom: ☝ Oops – correct link to get a free month of Highbrow Premium!

Nisam siguran da li su stvarno pogrešili, ili je u pitanju pametan marketinški trik. Ipak, odlučio sam da ću da iskoristim njihovu dražesnu ponudu i pretplatio sam se prvi mesec besplatno za premium – 3 kursa, po 5 minuta dnevno. Klikni na slike, vode na kurs.

Ako uspem da se bolje naspavam, ako uštedim neki novac i ako uspem sa Honorarci.rs ili TAG Media timom da napravim neki kreativan brejn storming po ovom sistemu, počeću da im plaćam 7 € mesečno. Mislim da se itekako isplati.

Šta ti kažeš?

Pogledaj sve njihove kurseve ovde, iznenadićeš se čega sve ima. Ukoliko si jedan od ovih retkih najpametnijih, možeš i da praviš kurseve za njih i da zaradiš tako dodatni novac putem Interneta.

5 minuta dnevno, nemaš šta da izgubiš, probaj i javi da li ti je bilo korisno.

Bonus:

Ovaj tekst nije plaćena reklama. Ipak, ako steknem tvoje, i poverenje većeg broja čitalaca ovog bloga, i ako vi svi budete kliktali na ovakve linkove koji vode na druge sajtove gde se nešto naplaćuje, ja ću moći da zarađujem novac od toga. Više o mogućnostima zarade od pisanja putem Interneta, možeš pročitati ovde.

UPDATE:

Dragi čitaoče, i dalje preporučujem ovaj GoHighBrow, jer su zaista odlični. Počeo sam više, ili bolje rečeno pametnije da spavam – direktna posledica kursa, češće izlazim, savladao sam WordPress, i sada znatno brže i bolje pravim sajtove. Prestao sam da radim u TAG-u, pa taj brejn storming nikad nisam održao, ali mi je taj kurs koristio za Honorarci tim. Odradio sam još par kurseva, mimo ovih gore pomenutih, i trenutno sam na pauzi od bivanja pametnijim, ali ću svakako nastaviti jednog dana.

Piši mi o kursevima koji su se tebi dopali, ne samo sa ovog sajta, nego i sa bilo kog drugog. Čujemo se, dragi čitaoče, i čitalkinjo. Baš čudno zvuči čitalkinjo, pa neću to više upotrebljavati. Ne ljutiš se, je l da? 🙂

Podeli članak sa prijateljima!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Sva prava su predmet zdravog razuma | Delite znanje i ne budite sebični | I.T. 2024.