izgled news feeda sa eradicatorom

Kako da prestanemo da gubimo vreme na Facebook-u?

I pored toga što dobar deo ljudi koristi Facebook i za biznis, malo ko je uspeo da ne dangubi na ovoj, najpopularnijoj društvenoj mreži.

Većina nas će, čak i posle završenog posla, mahinalno kliknuti na početnu stranicu i news feed će nas prosto uvući unutra. Posle toga smo u stanju da satima čitamo najrazličitije priče od naših prijatelja ili stranica koje pratimo.

Postoji jedan trik, koji sam počeo da primenjujem, nažalost tek u martu 2017. godine, jer je nerealno dobar. U pitanju je dodatak pretraživaču koji se zove news feed eradicator. Ovaj koji ja koristim je namnjen Google Chrome pretraživaču, ali sam daljim guglanjem naišao i na neke druge koji bi trebalo da rade sa ostalim pretraživačima poput Firefoxa i Safarija.

Uglavnom, kako zapravo ovaj News feed eradicator radi?

Pa i nisam baš siguran kako radi, dosta je komplikovano, čak sam na njihovoj Facebook stranici video da su u novoj verziji morali razna unapređenja da naprave, da bi to sve glatko funkcionisalo, ali rezultat je krajnje jednostavno. Nakon instaliranja news feed eradicator ekstenzije za Chrome, ceo vaš njuz fid sa Facebook-a će biti blokiran i umesto njega ćete videti neku motivacionu poruku.

izgled news feeda sa eradicatorom
slika: izgled news feeda sa eradicatorom

Najbolje od svega je što se “odvikavanje” od news feeda desilo momentalno, jer su i dalje dostupne sve ostale funkcionalnosti. Ukoliko želimo informacije o prijateljima moraćemo da im idemo na profile, ili da korsitimo fejzbuk sa mobilnog telefona.

News feed eradicator je potuno besplatan za korišćenje, i od skoro možete i sami da ubacite svoje poruke koje želite da vam se prikazuju. Jedna od omiljenih koje sam do sada video je: „Prokrastinacija je kao kreditna kartica. Mnogo je zabavno dok ne dođe račun“.

Ukoliko gubite vreme na Facebooku-u obavezno isporobajte News feed eradicator, javite mi utiske, ili podelite odmah ovaj tekst sa prijateljima. Nekom ćete uštedeti sate i sate vremena, a vredniji poklon od toga ne postoji.

Podeli članak sa prijateljima!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Sva prava su predmet zdravog razuma | Delite znanje i ne budite sebični | I.T. 2024.