s36 e12 25.2. – 25.3.2021. Samo finale

28.2. | 16:18 | Dorćol, Srbija | Koliko često preskačeš pripremu?

Ako se zagrevaš pre vežbanja, piješ aperitiv pre ručka, voliš predigru i ne možeš da odoliš bademovom mleku, onda si verovatno jako dosadna osoba i prijatelji te izbegavaju.

To ipak ne znači da ne treba uvek biti spreman za posao koliko god je to moguće, i želeo sam s tobom da podelim sad par forica kako da uvek budeš spreman za sve.

1. Milanote

Dugo godina sam koristio Trello za upisivanje svega i svačega, vođenje ličnih projekata kao što je ovaj, rad sa klijenatima, i sve drugo što bi mi palo na pamet da negde treba da zapišem, a onda sam pronašao slučajno Milanote. Malo po malo i počeo sam sve više da ga koristim u prethodnih godinu dana, tako da mi danas deluje da je to karika koja je nedostajala da poveže čoveka sa tehnologijom.

2. Slušanje dobre muzike

Zaista ne znam kako neko može da radi bez dobre muzike. Čak iako ne možeš da slušaš muziku dok radiš, valjda ćeš je slušati kasnije, u nekim trenucima odmora, dok voziš auto, ili čekaš u nekom redu.

Ok je slušati muziku i tako s nogu, na brzinu, ali kao i sa hranom, bolje je kad sedneš, natočiš sebi čašu omiljenog pića, udobno se zavališ, i prepustiš magiji zvuka.

Mike Andersen je jedan danski pevač, polupoznat, ali potpuno nezasluženo. Njegova me muzika odmah povukla da dalje istražujem i slušam, čak toliko da je moja buduća supruga odlepila za tim zvucima, pa smo odlučili da jednom moramo da odemo na njegov koncert.

3. Hobi

Hobi je nešto što se ne radi zbog novca, često možda nažalost i jedina stvar koja se ne radi zbog novca, ali to je ono što čuva dušu, i ako umesto hobija imaš samo gomilu izgovora, onda ne znam šta da ti kažem dragi čitaoče, osim da ideš u crkvu ili tako nešto.

Priložiću ovde jedan delić svog hobija, a to je poslednje slikanje. Ne želim da objavljujem ovde svoje slike još uvek, ali to ne znači da jednog dana neću. Znači samo da želim da ohrabrim nekog da radi nešto slično, jer je zaista odličan osećaj kad posle nekog vremena gledaš tako nešto što si stvarao, što je opipljivije od web sajta ili marketinške kampanje.

——————————–

Podeli članak sa prijateljima!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Sva prava su predmet zdravog razuma | Delite znanje i ne budite sebični | I.T. 2024.