Jul 2023.

10.7.2023. Ponedeljak

Radim sinoć na ovom sajtu i u jednom trenutku sedne Sonja pored mene i krenemo da pregledamo sajt zajedno. Pažnju su nam privukle beleške iz januara ove godine i nakon čitanja samo smo se pogledali i kao jebote zašto sam prestao ovo da pišem.

Znate o čemu se tu radi? Jednostavno ne možemo da zapamtimo sve što dođe do nas, i u moru tih informacija one važne se često zagube, jednostavno potonu.

I jedna od stvari koja me nervirala od 2017. kada sam napravio prvu verziju ovog sajta je embedovanje YT videa u WP postove kao što je ovaj. To jednostavno nikad nije radilo kako treba, pogotovo sa custom single post templejtima, kakve sam uvek voleo da pravim. Uvek je tu falilo nekog css-a, jer YT, kao i gomila drugih servisa koji se embeduju po sajtovima ima neka svoja pravila i načine kako se embeduju što zavisi od gomile stvari, pa ne može da bude samo 1 klik da se nešto embeduje i lepo prikazuje istovremeno.

E sad, što se barem embedovanja YT videa tiče, moj prijatelj i kolega Đorđe mi je preporučio https://embedresponsively.com/ i evo i videa koji to objašnjava sa YT koji će se sad lepo prikazivati na svim uređajima.


Podeli članak sa prijateljima!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Sva prava su predmet zdravog razuma | Delite znanje i ne budite sebični | I.T. 2024.