Agelast

Autor:
Galeb Nikačević Hasci-Jare
Nova epizoda:
Svakog petka
Agelast je najgledaniji podkast u regionu iako mnogi zameraju Galebu na tome što nekad priča i više od gosta. Podkast uvek dotiče aktuelne regionalne teme i probleme, a neke i baš temeljno istražuje poput recimo zaštite životne sredine. Meni su lično najzanimljivije epizode sa umetnicima - muzičarima, slikarima, fotografima, ali definitivno ima za svakoga ponešto.

Najbolje epizode podkasta Agelast

Iz 2023. godine: Ivan Bevc, Adam Crnobrnja, Ana Širović, Pera Talent, Tatjana Kljun, Bojan Simišić, Zagađenje vazduha.

Iz 2022. godine: Jasminka Petrovićdr Milan ĆirkovićVojko V i DJ VrhBoris DežulovićAleksandar KukoljDr Nele KarajlićRaša Andrić i Milan StojanovićVlatko VedralIvan Andonov.

Iz 2021. godine: Danilo TrbojevićDamir KarakašSrđan DinčićJovan MemedovićMarija Kilibarda.


Komentari uz pojedine epizode

Možda sam pristrasan ovde, jer mi je jazz omiljeni žanr muzike, i do ove epizode poznavao sam Vasila Hadžimanova samo kroz vrhunsku muziku. Ipak, čovek ima toliko toga da kaže, ovo je jedna od epizoda koja je mogla i 5 sati da traje.

Ivan Bevc je osnivač Booka stora, ali ono što nisam znao i City magazina, koji je u nekom trenutku prodao. U ovom podkastu priča kako je i sam napravio podkast, ali i nizu sitnih detalja koji njegovu knjižaru čine najpopularnijom na tržištu, iako nije najveća. Posebno mi se dopao njegov odnos prema radnicima, nadam se da je istina. 🙂


Šta ti misliš o ovom podkastu i koje su ti omiljene epizode?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Sva prava su predmet zdravog razuma | Delite znanje i ne budite sebični | I.T. 2023.