Armchair Expert

Autor:
Dax Shepard
Nova epizoda:
Utorkom
Mislim da niko nije predstavio sebe i svoj podkast tako dobro kao Dax Shepard, tako da nema potrebe da se nešto dodaje: "Hi, I’m Dax Shepard, and I love talking to people. I am endlessly fascinated by the messiness of being human, and I find people who are vulnerable and honest about their struggles and shortcomings to be incredibly sexy."

Najbolje epizode podkasta Armchair Expert

Komentari uz pojedine epizode

Dax je ovde doveo Cillian Murphya, ljudi koji smatraju Peaky Blinders jednom od najboljih serija ikada će se možda iznenaditi da saznaju da pravi Thomas Shelby živi vrlo jednostavan život, posvećen glumi, i da mu je pravi glas daleko mekši, tek vrlo malo nalik vođi birminganske bande od pre 100 godina.

Takođe, jedna od prvih epizoda Armchair Experta koju sam pogledao bila je o transrodnim osobama. Sećam se da sam je pogledao iz puke radoznalosti, kao nešto što me apsolutno nikad nije zanimalo. Iznenađen sam bio koliko je ta zapadna kultura otvorena prema tome, i koliko zapravo kaskamo za iskrenim prihvatanjima, ne samo transrodnih osoba, nego bilo kojih drugih različitosti. Ljudska prava su generalno česta tema u globalno praćenim podkastima, nekad to ode i u preterivanje, ali dobre emisije ovog tipa zaista vredi pogledati.


Ovo nije epizoda podkasta Armchair Expert, nego na Spotify kanalu snimak “tavana” gde se ovaj podkast snima. Njihovu wc šolju su navodno koristili Mila Kunis, Princ Hari i mnogi drugi, pa eto, pogledajte i sami.


Nisam znao pre gledanja ove epizode da je Dax takođe holivudski glumac, a sa Nortonom je i višegodišnji prijatelj. Vredi poslušati i njegovo prethodno gostovanje iz 2019. godine.

Šta ti misliš o ovom podkastu i koje su ti omiljene epizode?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Sva prava su predmet zdravog razuma | Delite znanje i ne budite sebični | I.T. 2023.