Pojačalo

Autor:
Ivan Minić
Nova epizoda:
Nedeljom uveče
Domaćin Pojačala Ivan Minić pažljivo bira i dovodi vrlo specifične goste. Često su to javnosti nepoznate ličnosti, ali specijalisti u svojim nišama. Njihove životne priče, razvojni putevi i načini rešavanja problema su dobra inspiracija za sve koji nešto samostalno rade.

Najbolje epizode podkasta Pojačalo

Iz 2023. godine: Miodrag Miša Ignjatović, Zoran Jedrejčić, Ivan Rečević.

Iz 2022. godine: Vladimir ZarićIvan StankovićNikola JovanovićBranko NešićFilip ĆirićMomčilo AntonijevićSvetlana Mojić DžakulaNedim ŠabićVukan SimićIvan BevcMiloš Milaković

Iz 2021. godine: Strahinja ĆalovićUroš Nedeljković BjutiDanijel MiloševićMiroslav VargaZorin RadovančevićNevena Sofranić.


Komentari uz pojedine epizode

Ova epizoda nije mogla da se sluša na 1.25 kao većina drugih podkasta, jer Zorin Radvančević previše brzo priča. Zorin je jedan od najvećih stručnjaka za Google Analytics, ne samo u regionu, nego i šire. Bilo je zanimljivo čuti to što on lično ne zna skoro ništa o Google Ads, tačnije samo je jednom kreirao Google oglas. U stvarnosti to verovatno nije baš tako, jer mu je kolega u kompaniji čuveni Miroslav Varga. Zaista odlična epizoda, jedna lepa priča o razvojnom putu trojice mladih momaka, o tome kako su od prvih honorara kupili 3 ista automobila, što je naravno bila ogromna greška.


Šta ti misliš o ovom podkastu i koje su ti omiljene epizode?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Sva prava su predmet zdravog razuma | Delite znanje i ne budite sebični | I.T. 2024.